Είσαι η επιλογή ένα ρολόι Guess για το κορίτσι σας;
Λίγα λόγια για εμένα
Είμαι ένας σχεδιαστής μόδας.
(διαβάστε περισσότερα)


ryanhostan

Οι άνδρες επιλέγουν αξεσουάρ των γυναικών , είναι πάντα μια καταστροφή . Οι άνδρες έχουν την τάση να πιστεύουν ότι η λεβάντα και το μοβ είναι το ίδιο . Αν είστε σε μια κατάσταση για να επιλέξετε ένα ρολόι για το κορίτσι ή η γυναίκα σας , αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει . Αν ψάχνετε για καλές συλλογές , η καλύτερη επιλογή θα ήταν ρολογια εικασία .

Συμβουλές για να επιλέξετε ένα ρολόι εικασία για το κορίτσι σας

α) Υπάρχουν πολλά εμπορικά σήματα , τα υλικά , οι τύποι και τα σχέδια , όταν πρόκειται για κυρίες ρολόγια . Πρέπει να ξέρετε σε ποια κατηγορία να πάρει . Αυτό μπορεί να γίνει με το να θυμούνται το είδος των ρολογιών , που συνήθως φοράει . Αν αγαπά μεταλλικά ρολόγια με μεγάλες λαβές , τότε αυτή είναι η κατηγορία για να επιλέξετε, για να δώσω ένα παράδειγμα .

β ) Να βρεθεί το εύρος τιμών . Τα ρολόγια έρχονται σε ένα πολύ ευρύ φάσμα . Μπορείτε να αγοράσετε ένα $ 200 και στα $ 2000.

γ ) Να γνωρίζετε τις δυνατότητες που δίνει σημασία στην . Θα μπορούσε να είναι η μάρκα , το βλέμμα , το υλικό ή απλά αυτό που είναι στο
περιοδικό μόδας .

δ ) Μην πηγαίνετε για πολύ λαμπερά μοντέλα . Stick με τα βασικά χρώματα . Αν και τα κορίτσια θα ήθελαν ροζ ή μωβ , είναι καλύτερο να κολλήσει σε ασήμι, χρυσό , λευκό , μαύρο και καφέ .

ε) Αν θέλετε για να το κρατήσει μαζί της για πολύ, αγοράζουν τα ρολόγια που είναι ανθεκτικό, ανθεκτικό στο νερό και γρατσουνιές .

στ ) Διαλέξτε το σωστό σε απευθείας σύνδεση κατάστημα . Υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα στο διαδίκτυο . Είναι καλύτερα να επιλέξετε το καλύτερο , όπως www.yourwatch.gr .

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε κάποια από αυτούς τους κανόνες , αν είστε πολύ σίγουροι ότι η κοπέλα σας θα ήθελαν ένα πράσινο δερμάτινο λουράκι ρολόι . Υπάρχουν πολλά άλλα χαρακτηριστικά, όπως την ημερομηνία , χρονόμετρο και ξυπνητήρι που θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντικό γι 'αυτήν . Μήπως προτιμάτε αναλογικό ή ψηφιακό ; Μήπως θα θέλατε μεγάλα ή μικρά ; Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει , πριν από την επιλογή ενός . Σκεφτείτε πώς θα αξιολογήσετε ένα ρολόι , πριν από την επιλογή ενός .


Σχετικά με το blog
Οι άνδρες επιλέγουν αξεσουάρ των γυναικών , είναι πάντα μια καταστροφή .
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα